ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Νίκησε εύκολα και τον Ντε Μινόρ

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts as he plays against Felix Auger-Aliassime of Canada in the men's singles match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Wednesday, Oct. 9, 2019. (AP Photo/Andy Wong)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts as he plays against Felix Auger-Aliassime of Canada in the men's singles match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Wednesday, Oct. 9, 2019. (AP Photo/Andy Wong) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters του Παρισιού. Έφτασε τις 100 νίκες σε τουρνουά της ATP.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζονται. Ο "Στεφ" κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 6-3, 6-4 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters του Παρισιού.

Η εμφάνιση του Τσιτσιπά ήταν και πάλι γεμάτη, κι αν δεν είχε ορισμένα εύκολα αβίαστα λάθη κυρίως από το backhand η νίκη θα είχε έρθει ακόμα πιο εύκολα.

Ο Στεφ μπήκε δυνατά στον αγώνα, εκμεταλεύτηκε το πρώτο break point που δημιούργησε και "έσπασε" το σερβίς του Αυστραλού και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να φτάσει σε ένα γρήγορο 3-0. Έπειτα κράτησε απλά το σερβίς του για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με break το δεύτερο σετ για να προηγηθεί στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς του με 2-0. Ο Άλεξ Ντε Μινόρ αντέδρασε και στο όγδοο game του σετ έκανε το break στο σερβίς του Τσιτσιπά. Η απάντηση του Στεφ ήταν άμεση και με break back ανέκτησε το προβάδισμα και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-4.

Αυτή η νίκη ήταν η 100 του Στέφανου Τσιτσιπά σε τουρνουα της ATP από τις οποίες οι 50 έχουν σημειωθεί φέτος. Παράλληλα, κατάφερε να προκριθεί για 14η φορά φέτος σε προημιτελική φάση κάποιου τουρνουά.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Έντμουντ.\

Δείτε τα highlights της νίκης του Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ