ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Νέα ήττα από Μεντβέντεφ

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Μεντβέντεφ και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Μόντε Κάρλο, χάνοντας 6-2, 1-6 και 6-4.

Καθόλου δεν του πάει του Στέφανου Τσιτσιπά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς ο Έλληνας τενίστας γνώρισε την τέταρτη ήττα του από τον Ρώσο σε ισάριθμους αγώνες.

Αυτή τη φορά οι δύο αθλητές συναντήθηκαν στο Μόντε Κάρλο και ο Τσιτσιπάς έχασε με 6-2, 1-6 και 6-4.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε 16 λάθη, έναντι μόλις τεσσάρων του Μεντβέντεφ και το έχασε με 6-2. Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του και πήρε ένα προβάδισμα με 5-0 και ισοφάρισε σε 1-1, φτάνοντας στο τελικό 6-1.

Στο τρίτο σετ, πάντως, παρότι έκανε το μπρέικ στο 2-1, ισοφαρίστηκε αμέσως σε 2-2 και το παιχνίδι άλλαξε πάλι ρότα με τον Μεντβέντεφ να είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένος στο στόχο του και να φτάνει στη νίκη μετά από 1 ώρα και 46 λεπτά αγώνα.

Πλέον, ο αντίπαλος του Τσιτσιπά περιμένει έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Φριτζ στην επόμενη φάση, ενώ ο "γαλανόλευκος" πρωταθλητής θα μεταβεί στην Βαρκελώνη για να παίξει στο 500αρι τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στην ίδια διοργάνωση, πέρυσι, ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από τον Ράδα Ναδάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ