ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς μετά την ήττα-σοκ από τον Τσόριτς: "Το πιο λυπηρό και αστείο που μου έχει συμβεί"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Nick Kyrgios, of Australia, during a semifinal at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 3, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Nick Kyrgios, of Australia, during a semifinal at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 3, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την "αυτοκτονία" κόντρα στον Τσόριτς στο US Open, γράφοντας στο twitter ότι αυτό που του συνέβη ήταν λυπηρό και αστείο ταυτόχρονα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "αυτοκτόνησε" στον 3ο γύρο του US Open, αφού ηττήθηκε με 2-3 σετ από τον Μπόρνα Τσόριτς αν και προηγουμένως είχε προηγηθεί με 2-1 σετ και 5-1 στα γκέιμ στο 4ο σετ. Φρόντισε λοιπόν να κάνει την αυτοκριτική του.

Ούτε 10 λεπτά δεν πέρασαν από την έξοδό του από το Louis Armstrong, όταν άνοιξε το κινητό του και έγραψε ένα tweet, αντιδρώντας έτσι στην ήττα που γνώρισε. Ο Έλληνας άσος απώλεσε συνολικά 6 match points στην αναμέτρηση με τον Κροάτη, πριν γνωρίσει την ήττα με 3-2 σετ και αποκλειστεί από τη συνέχεια του Νεοϋορκέζικου Grand Slam.

Λίγες στιγμές μετά την ήττα-σοκ, έγραψε στο twitter: " Αυτό είναι πιθανότατα το πιο λυπηρό και αστείο που μου έχει συμβεί την ίδια στιγμή στην καριέρα μου".

Πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον του στα χωμάτινα τουρνουά επί ευρωπαϊκού εδάφους, με αποκορύφωμα το Γαλλικό Όπεν στο τέλος του μήνα (27/09).

Δείτε το post:

AP Photo/Patrick Semansky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ