ΤΕΝΙΣ

Εκστασιασμένη Μενεγάκη με Τσιτσιπά: "Εκεί με αποτελείωσε"

Εκστασιασμένη Μενεγάκη με Τσιτσιπά: "Εκεί με αποτελείωσε"
EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρελαίνει όλη τον πλανήτη με τα κατορθώματά του στο Australian Open και η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τον Έλληνα τενίστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της (VIDEO).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων τενιστών στον κόσμο μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open, με το ματς-ορόσημο πάντως για αυτόν που ανάγκασε όλο τον πλανήτη να υποκλιθεί στην αξία του ήταν ο θρίαμβός του απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ στον τέταρτο γύρο (φάση των "16').

Το κατόρθωμά του μάλιστα αυτό σχολιάστηκε και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, με την "ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης" να μην κρύβει το πόσο πολύ εντυπωσιάστηκε από την απλότητα και τη σεμνότητα του Τσιτσιπά.

"Με εντυπωσίασε το πόσο σεμνά αντιμετώπισε τη νίκη του. Το είδα αυτό το στιγμιότυπο σε όλα τα κανάλια. Ήθελα να τον δω, και να ξαναδώ, και να ξαναδώ και να ξαναδώ…

Πολύ σεμνή νίκη είχε, πολύ σεμνή. Δηλαδή σεβόταν τον αντίπαλό του. Εμένα εκεί με αποτελείωσε. Πολύ μου αρέσει οι άνθρωποι που στη ζωή ξεχωρίζουν σε κάτι αλλά είναι σεμνοί και σέβονται πάντα αυτόν που έχουν κερδίσει.

Διότι αν δεν υπήρχε και αυτός να τον κερδίσουν, πώς θα φαινόταν μεγάλη η νίκη τους", είπε μεταξύ άλλων on air η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ