ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Με φόντο τον τελικό της Μασσαλίας

Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Italy's Salvatore Caruso during their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Italy's Salvatore Caruso during their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα ημιτελικά του Open13 της Μασσαλίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος στην προσπάθεια που κάνει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μασσαλία και σήμερα ( 16:00-Cosmote TV) καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του 22χρονου Καζάκου, Αλεξάντερ Μπούμπλικ για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου στη γαλλική πόλη.

Το Νο2 του ταμπλό, είδε τις ελπίδες του να αυξάνονται μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του Ντανίλ Μεντβέντεφ στους "8" της indoor διοργάνωσης, την ίδια ώρα που ο ίδιος ήταν πολύ αποτελεσματικός στη νίκη επί του φορμαρισμένου Βάσεκ Πόσπισιλ.

O 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Μπούμπλικ, Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης με τον Καζάκο να προέρχεται από τρεις πολύ δυνατές νίκες επί των Φούτσοβιτς, Περ και Σαποβάλοφ.

Αμέσως μετά (18:00GR) θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και τον Ζιλ Σιμόν.

Ο 19χρονος Καναδός, Νο18 στον κόσμο, ψάχνει τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του και διεκδικεί την είσοδο στον πέμπτο του τελικό ενώ ο πολύπειρος Σιμόν που μετράει 14 τίτλους καριέρας, θα κυνηγήσει την πρόκριση στον 23ο τελικό της καριέρας του.

Στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους στο tour, ο Αλιασίμ είχε κερδίσει στα δύο σετ τον Σιμόν, στο χορτάρινο τουρνουά της Στουτγκάρδης το 2019.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ