ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Με επιβλητικό τρόπο στην κορυφή του UTS!

Τσιτσιπάς: Με επιβλητικό τρόπο στην κορυφή του UTS!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε άνετα τον Αλεξέι Ποπίριν και είναι πια μόνος πρώτος στο Ultimate Tennis Championship!

O 21χρονος πρωταθλητής μας έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς στην ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου και δεν άφησε τον νεαρό αντίπαλό του να πάρει ανάσα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα χάνοντας το τέταρτο με deciding point, 17-12, 20-9, 19-8, 15-16, ήτοι 3-1!

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα του Ματέο Μπερετίνι από τον Ντομινίκ Τιμ στέλνει τον Στέφανο μόνο πρώτο στον όμιλο των 12 παικτών με 5 νίκες και μια ήττα ενώ έχουμε ξεπεράσει πια τα μισά της διαδρομής στον δρόμο προς τους νοκ άουτ γύρους.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση από την τρομερή ανατροπή του Σαββάτου κόντρα στον Φελισιάνο, ο Στεφ δυσκολεύτηκε σε ελάχιστα σημεία από έναν "ψαρωμένο" Ποπίριν που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο UTS αλλά φάνηκε εντελώς ανέτοιμος να αντιμετωπίσει το big hitting παιχνίδι του Έλληνα άσου αν εξαιρέσουμε το τέταρτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Τσιτσιπάς έριξε λίγο την απόδοσή του.

Είναι πια, σχεδόν βέβαιο ότι ο Στέφανος θα καταλάβει τουλάχιστον μία εκ των δύο κορυφαίων θέσεων του ομίλου με τους Τιμ και Μπερετίνι να φαίνονται, προς το παρόν, ότι είναι οι μεγαλύτερες απειλές. Η δράση συνεχίζεται κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο!

UTS STANDINGSl OOP(+1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ