ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μπράουν στο UTS

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μπράουν στο UTS

Μετά από παύση μερικών ημερών, η δράση στο Ultimate Tennis Showdown των ακαδημιών του Πατρίκ Μουράτογλου συνεχίζεται και ένα πολύ ενδιαφέρον ματς περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά το απόγευμα του Σαββάτου (20/6).

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει τη μοναδική εμπειρία να τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των πιο θεαματικών αλλά και ιδιόρρυθμων τενιστών στον κόσμο, τον ένα και μοναδικό Ντάστιν Μπράουν(19:30).

Ο 35χρονος Γερμανός δεν έχει πετύχει ακόμα κάποια νίκη στα πρώτα του δύο ματς στο UTS, ωστόσο, με το παράξενο και απρόβλεπτο στιλ παιχνιδιού του θα θέσει ερωτήματα στον Στέφανο σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ο ορισμός της διασκέδασης.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του UTS συνεχίζεται με ενδιαφέροντες αγώνες και την είσοδο του Κορεντάν Μουτέ (αντικατέστησε τον Πούιγ) αλλά κυρίως του Ντομινίκ Τιμ που έχασε τις δύο πρώτες αγωνιστικές λόγω της συμμετοχής του στο Adria Tour του Βελιγραδίου.

Ο Αυστριακός θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ (23:15) ενώ ο πρωτοπόρος, μέχρι στιγμής, της διοργάνωσης, Ματέο Μπερετίνι θα δοκιμαστεί κόντρα στον πολύπειρο Φελισιάνο Λόπεζ (22:00) που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Μουτέ-Περ (17:00)
Ποπίριν-Γκοφάν (18:15)
Μπράουν-Τσιτσιπάς (19:30)
Λόπεζ-Μπερετίνι (22:00)
Γκασκέ-Τιμ (23:15)

UTS STANDINGSl OOP(+1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ