ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Κέρδισε τον Φονίνι, με Φέντερερ στα προημιτελικά

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα τον Φονίνι με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα βρει απέναντι του τον Ρότζερ Φέντερερ.

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά που συνεχίζει με φόρα από το τουρνουά της Μαδρίτης όπου είχε φτάσει στον τελικό και συνεχίζει και στη Ρώμη να εντυπωσιάζει.

Μετά την επικράτηση του επί του νεαρού Σίνερ το μεσημέρι της Πέμπτης ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Φονίνι με 2-0 σετ (6-4, 6-3) δείχνοντας ανεπηρέαστος από την κούραση και το παιχνίδι που είχε δώσει λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου θα βρει απέναντι του τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ σε μια δυνατή μονομαχία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο Έλληνας τενίστας ο οποίος έχει ανέβει στο νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης δεν δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση με τον Φονίνι (Νο 12) και καθάρισε την αναμέτρηση μέσα σε μια ώρα και δώδεκα λεπτά. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν έχασε το προβάδισμα που πήρε από την αρχή του αγώνα.

Τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν ως εξής: Τζόκοβιτς - Ντελ Πέτρο, Σβάρτσμαν - Νισικόρι, Τσιτσιπάς - Φέντερερ και Βερντάσκο - Ναδάλ.

Ο τελευταίος πόντος του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Φονίνι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ