ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Καυτός" και στην Βασιλεία

Τσιτσιπάς: "Καυτός" και στην Βασιλεία
AP PHOTO/SUSAN WALSH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε το Swiss Indoors Basel με νίκη επί του Γάλλου Ζερεμί Σαρντί (6-2, 7-6). Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα ο Γερμανός Πέτερ Γκόγιοβτσικ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την ανοδική πορεία του και στην Βασιλεία. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του στο OPEN της Στοκχόλμης, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας μπήκε με το δεξί και στο Swiss Indoors Basel που άρχισε σήμερα στην Βασιλεία της Ελβετίας. Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί (Νο. 41 στην γενική κατάταξη) με 2-0 σετ (6-2, 7-6).

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στους "16" του τουρνουά τον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ, που νίκησε νωρίτερα τον Νίκολας Γιάρι 2-1 σετ (1-6, 7-5, 6-3).

Ο Τσιτσιπάς μέχρι σήμερα μετρούσε μία νίκη και δύο ήττες με αντίπαλο τον 31χρονο Γάλλο, από τον οποίον ηττήθηκε μάλιστα και μέσα στο 2018 στο Μονπελιέ. Τον τελευταίο καιρό πάντως παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο για να χάσει από τον ντεφορμέ Σαρντί. Κατ' αρχάς, σέρβιρε εκ νέου πολύ καλά.

Κόντρα στον Γάλλο ο Τσιτσιπάς κέρδισε τους 43 από τους 54 πόντους στα δικά του σέρβις και και έσπασε τέσσερις φορές το σέρβις του αντιπάλου του, φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Susan Walsh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ