ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πάτησαν στη Νέα Υόρκη

Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα δυο μεγάλα αστέρια του ελληνικού τένις.

Με το US Open να βρίσκεται προ των πυλών (31 Αυγούστου), ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους ενόψει της επιστροφής τους στα hard court τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το ντεμπούτο της μετά το lockdown, μένοντας εκτός από τον 1ο γύρο στο τουρνουά του Παλέρμο. Ο Στέφανος από την πλευρά του, έχει δώσει μόνο ανεπίσημα ματς από τον Μάρτιο και έπειτα, όμως είναι ένας από τους οκτώ Top10 τενίστες που θα αγωνιστούν στις ΗΠΑ φέτος, κουβαλώντας στους ώμους του και την extra πίεση ενός εκ των φαβορί για τον τίτλο.

Από το Σάββατο βρίσκονται αμφότεροι στις ΗΠΑ και προετοιμάζονται αρχικά για την έναρξη του Western & Southern Open (20 Αυγούστου) στα γήπεδα της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια για το US Open… στα ίδια γήπεδα.

Μαζί με τον Στέφανο ταξίδεψε ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος, ενώ η Μαρία Σάκκαρη έχει στο πλευρό της τον προπονητή της, Τομ Χιλ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ