ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Ικανοποίηση παρά την απώλεια του τίτλου

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Alberto Lim of the Philippines during their Davis Cup World Group II play-offs first round singles match in Manila, Philippines on Friday, March 6, 2020. Tsitsipas won 6-2, 6-1. (AP Photo/Aaron Favila)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Alberto Lim of the Philippines during their Davis Cup World Group II play-offs first round singles match in Manila, Philippines on Friday, March 6, 2020. Tsitsipas won 6-2, 6-1. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

O Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε και στα πέντε Σαββατοκύριακα του Ultimate Tennis Showdown, παρά την ήττα στον τελικό από τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο πρωτοποριακό τουρνουά που διοργάνωσε ο Πάτρικ Μουράτογλου στην ακαδημία του, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Ματέο Μπερετίνιτο βράδυ της Κυριακής.

Παρά την ήττα και την απώλεια του τίτλου, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε και στα πέντε Σαββατοκύριακα της διοργάνωσης, μένοντας με την πίκρα της αδυναμίας του να εκμεταλλευτεί το match point που είχε στον τελικό, χάνοντας το τρόπαιο στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου.

"Είμαι χαρούμενος, το παιχνίδι μου βρίσκεται εκεί. Θα κρατήσω πολλά θετικά στοιχεία από το UTS. Για μένα ο τελικός δεν ήταν τόσο μεγάλο πράγμα. Μπορώ μόνο να μάθω από αυτόν. Ήταν ένα καλό τεστ. Πήρα εννιά νίκες σε αυτά τα πέντε Σαββατοκύριακα", είπε ο Στέφανος λίγο αργότερα.

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας, παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλός του έπαιξε πιο έξυπνα και χρησιμοποίησε τις κάρτες με καλύτερο τρόπο.

"Είναι κρίμα που έχασα έτσι το ματς. Βρέθηκα έναν πόντο μακριά από τη νίκη", πρόσθεσε.

Μετά την ολοκλήρωση του Ultimate Tennis Showdown, ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές, πιθανότατα στην Ελλάδα και θα ξεκουραστεί πριν επιστρέψει στη Νίκαια και συνεχίσει την προετοιμασία του για την επανέναρξη της νέας σεζόν.

Άλλωστε, ο Στέφανος είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν εκδηλώσει θετικό ενδιαφέρον για τα τουρνουά στις ΗΠΑ, σε Ουάσινγκτον (14/08), Σινσινάτι και US Open (31/08).

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ