ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Τζόκοβιτς στον προημιτελικό του Παρισιού

Greece's Stefanos Tsitsipas backhands to Serbia's Novak Djokovic during their quarterfinal match of the Paris Masters tennis tournament Friday, Nov. 1, 2019 in Paris. (AP Photo/Michel Euler)
Greece's Stefanos Tsitsipas backhands to Serbia's Novak Djokovic during their quarterfinal match of the Paris Masters tennis tournament Friday, Nov. 1, 2019 in Paris. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε κακή ημέρα απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σέρβο να επικρατεί με 6-1, 6-2 και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Παρισιού.

Για να μπορέσεις να επικρατήσεις απέναντι σε έναν τενίστα του επιπέδου που βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρέπει να κάνεις τα πάντα τέλεια. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε κακή ημέρα και φυσικά ο Σέρβος έφτασε στη νίκη με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παρισιού.

Ο Τσιτσιπάς είχε πολλά αβίαστα λάθη, όσες φορές πήρε ρίσκο έχασε για λίγο την γραμμή κάτι που του έφερε εκνευρισμό, ενώ ποτέ δεν βρήκε καλό ρυθμό στο σερβίς του.

Το πρώτο σετ ήταν ονειρικό για τον Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος παίζοντας στα όρια των γραμμών εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Τσιτσιπάς, έσπασε δύο φορές το σερβίς του “Στεφ” και κατέκτησε το σετ με 6-1!

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ. Ο Τζόκοβιτς έκανε ξανά δύο breaks στο σερβίς του Τσιτσιπά, ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσε το ρυθμό του Σέρβου και έτσι ο "Νόλε" έφτασε στη νίκη με 6-1, 6-2.

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ντιμίτροφ ο οποίο επικράτησε με 6-2, 7-5 επί του Γκαρίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ