ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η μητέρα του τον ανέκρινε στη συνέντευξη Τύπου

Τσιτσιπάς: Η μητέρα του τον ανέκρινε στη συνέντευξη Τύπου

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σαλίνκοβα, σε ρόλο δημοσιογράφου υπέβαλε τις δικές της ερωτήσεις στο γιο της μετά τη νίκη του επί του Ντάνιελ Έβανς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Dubai επικρατώντας του Ντάνιελ Έβανς με 2-0 σετ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην προσπάθειά του να κατακτήσει την κούπα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε μία έκπληξη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, αφού την είσοδό της έκανε η μητέρα του, Τζούλια Σαλίνκοβα, η οποία μάλιστα ήθελε να υποβάλει τις δικές της ερωτήσεις προς τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του ανέφερε ότι δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί του και βρήκε την ευκαιρία, με τον Τσιτσιπά να την ρωτά αν πράγματι είναι δημοσιογράφος. Η Σαλίνκοβα θέλησε να μάθει από τον γιο της, αν ξέρει πολλούς μεγάλους τενίστες που ακολουθούν οι γονείς τους και ο Στέφανος απάντησε ότι τη δεδομένη στιγμή γνωρίζει μόνο τον Σβέρεφ.

Ενώ η μητέρα του τού παρουσίαζε πλήθος από ονόματα τενιστών που ακολουθούνται από τους γονείς τους, ο Τσιτσιπάς τη ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον από αυτούς να έχει κατακτήσει Grand Slam. Η Σαλίνκοβα απάντησε " ίσως μπορείς να είσαι ο πρώτος" προκαλώντας το χαμόγελο του γιου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ