ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η ματσάρα του με τον Βαβρίνκα η δεύτερη καλύτερη σε Grand Slam του 2019

Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after missing a shot against Switzerland's Stan Wawrinka during their fourth round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after missing a shot against Switzerland's Stan Wawrinka during their fourth round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η ATP παρουσίασε το Top-6 των καλύτερων αγώνων σε Grand Slam το 2019 με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σταν Βαβρίνκα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Μία μεγάλη τενιστική παράσταση προσέφεραν στους φίλους του τένις σε όλο τον κόσμο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Σταν Βαβρίνκα στον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Μετά από μία μάχη περίπου πέντε ωρών o Ελβετός επικράτησε με (6) 6-7 , 7-5, 4-6, 6-3, 6-8 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες της περασμένης σεζόν από την ATP η οποία έφτιαξε το δικό της Top 6.

Για την ακρίβεια ο αγώνας των δύο αθλητών έμεινε στην δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον τελικό του Wimbledon ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Φέντερερ. Στην λίστα βρίσκονται επίσης ο τελικός του US Open ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Μεντβέντεβ, η αναμέτρηση του Μπαουτίστα Άγκουτ με τον Άντι Μάρεϊ στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, η νίκη του Φέντερερ επί του Ναδάλ στον ημιτελικό του Wimbledon και ο αγώνας του Ράονιτς με τον Βαβρίνκα στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σταν Βαβρίνκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ