ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Γιατί νιώθω ότι ξαφνικά όλοι παρακολουθούν τένις;"

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Bolivia's Hugo Dellien during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Bolivia's Hugo Dellien during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros σε έναν πεντάωρο αγώνα με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, έγραψε στο twitter για το ενδιαφέρον που υπάρχει πλέον για το τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για το τένις. Οι επιτυχίες του και το γεγονός πως ολοένα και προοδεύει, έχει φτάσει την δημοφιλία του αθλήματος στα ύψη.

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, μια ημέρα μετά την ήττα του με 3-2 σετ από τον Στάνισλας Βαβρίνκα για τους "16" του Roland Garros, έβγαλε το σύμπερασμά του για την άνοδο του τένις στη χώρα μας.

"Γιατί νιώθω ότι ξαφνικά όλοι παρακολουθούν τένις;", έγραψε στο twitter ο Τσιτσιπάς και δεν έχει άδικο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ