ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς για επόπτη γραμμής: "Ζητώ συγγνώμη..."

Greece's Stefanos Tsitsipas smiles as he leaves the court after defeating Georgia's Nikoloz Basilashvili during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Greece's Stefanos Tsitsipas smiles as he leaves the court after defeating Georgia's Nikoloz Basilashvili during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του προς τον επόπτη γραμμής και για τις βρισιές που είπε στο τρίτο σετ, ενώ είναι ενθουσιασμένος για τη μάχη με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο φοβερός και τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Νικολόζ Μπασιλασβίλι και προκρίθηκε στους "16" του Australian Open, όπου τον περιμένει ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο πρωταθλητής μας πάντως ξέφυγε στο τρίτο σετ, όταν ξεστόμισε διαφορα... γαλλικά στον επόπτη γραμμής για μια φάση, εντούτοις στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη.

"Η απόφαση διορθώθηκε και δεν το κατάλαβα αυτό, επειδή η απόφαση του επόπτη ήρθε, αφού ο αντίπαλός μου επέστρεψε τη μπάλα. Το βρήκα πολύ άδικο αυτό από τον διαιτητή. Επίσης ήμουν πολύ πιεσμένος και ξέσπασα.

Ήμουν απογοητευμένος για τα επόμενα δυο games, αλλά μετά έμεινα θετικός. Άρχισα να σκέφτομαι πως αν δεν το άφηνα αυτό πίσω μου, θα τα κατέστρεφα όλα. Οπότε συγκεντρώθηκα στο επόμενο game, στο τάι μπρέικ και πήγε πολύ καλά", ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς και συνέχισε:

"Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω που τα είπα. Αλλά το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει απ' τα χέρια μου, ξέρετε... Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά".

Για τη μάχη με τον Φέντερερ, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως "είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό το ματς".

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ