ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Φέντερερ: Αποθέωση Μουράτογλου στον Έλληνα τενίστα

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot during his match against Switzerland's Roger Federer at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot during his match against Switzerland's Roger Federer at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Πατρίκ Μουράτογλου, που τον ξέρει όσο κανένας άλλος.

Ο Πατρίκ Μουράτογλου μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον άθλο του επί του Ρότζερ Φέντερερ. Τον ξέρει όσο ελάχιστοι, αφού τον φιλοξενεί για χρόνια στην Ακαδημία του στο Μονακό και χάρηκε όσο τίποτα για τον Έλληνα τενίστα και την επιτυχία του.

"Ήταν σε πολύ κατάσταση ο Στέφανος. Είναι μεγάλος μαχητής. Αυτό το έχει εμφύτο. Δεν το έχει διδαχτεί, απλά μπορείς να το βελτιώσεις. Το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ υψηλό και περίμενα ότι θα κερδίσει ο Τσιτσιπάς.

Ήταν λίγο καλύτερος από τον Φέντερερ και είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις το σερβίς του. Δυσκόλεψε πολύ τον Φέντερερ και αυτό έχει μεγάλη σημασία", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Μουράτογλου.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ