ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Φανταστικός στην πρεμιέρα του US Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Kevin Anderson, of South Africa, at the Western & Southern Open tennis tournament, Sunday, Aug. 23, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Kevin Anderson, of South Africa, at the Western & Southern Open tennis tournament, Sunday, Aug. 23, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Έκανε ό,τι ήθελε τον Άλμπερτ Ράμος στην πρεμιέρα του στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς “καθαρίζοντας” σε χρόνο ρεκόρ τον πρώτο του αντίπαλο.

Το…άχτι από την ήττα του από τον Μίλος Ράονιτς στα ημιτελικά του Western and Southern έβγαλε πάνω στον Άλμπερτ Ράμος ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο 22χρονος πρωταθλητής έκανε μια τρομερή εμφάνιση επιδεικνύοντας τη ξεκάθαρη ανωτερότητα του κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος και συνέτριψε τον έμπειρο Ισπανό με 6-2, 6-1, 6-1μέσα σε μόλις 100 λεπτά αγώνα!

Πανέτοιμος από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης και διατεθειμένος να μην χάσει πολύ χρόνο στην πρώτη εβδομάδα του τουρνουά, ο Στέφανος που, κακά τα ψέματα, είναι ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι κλάσεις κατώτερος του Τσιτσιπά αυτή τη στιγμή.

Το ματς δεν χωράει και πολλά σχόλια μιας και ο Τσιτσιπάς τα έκανε όλα πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό του και, όποτε ήθελε, άλλαζε τη ροή των ράλι χρησιμοποιώντας τρομερή δύναμη και άριστες τοποθετήσεις.

Ο Στεφ έκανε το αυτονόητο προκριθείς στον 2ο γύρο και ήδη έχει κάνει ένα βήμα σε σχέση με πέρσι μιας και είχε αγωνιστεί έναν χρόνο πριν κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, σε μια πολύ κακή κλήρωση, και είχε αποκλειστεί στην πρεμιέρα του.

Ένας εκ των Κρέσι ή Κόβαλικ θα είναι ο πολύ βατός αντίπαλος του Τσιτσιπά στους “64” του θεσμού με τον Στέφανο να αναμένεται να πάρει μια ακόμα αστραπιαία νίκη αν επαναλάβει την εμφάνιση της Δευτέρας.

Πρώτη μέρα αγώνων στο US Open και είχαμε ήδη τον πρώτο μεγάλο αποκλεισμό.

Ο Ντιέγο Σβάρτζμαν, αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ του Κάμερον Νόρι, υπέστη ολική κατάρρευση και ηττήθηκε από τον Βρετανό με 3-6, 4-6, 6-2, 6-1, 7-5αποχαιρετώντας τη διοργάνωση.

Αρκετές δυσκολίες κόντρα στον Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο205) συνάντησε ο Ντένις Σαποβάλοφ αλλά εντέλει πήρε τη νίκη με 3-1 σετ, 6-4, 4-6, 6-3, 6-2ενώ ο υποψήφιος αντίπαλος του Τσιτσιπά στον 3ο γύρο, Μπόρνα Τσόριτς έκανε δυνατή αρχή αποκλείοντας με 3-0 σετ τον Πάμπλο Αντουχάρ, 7-5, 6-3, 6-1.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ