ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση κόντρα στον Ράμος - Βινιόλας

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts while competing against Dominic Thiem of Austria in the men's final at the China Open tennis tournament in Beijing, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts while competing against Dominic Thiem of Austria in the men's final at the China Open tennis tournament in Beijing, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-6 (6) απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά της Βασιλείας.

Στους "16" του τουρνουά της Βασιλείας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο "Στεφ" επικράτησε με 6-3, 7-6 (6) απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας και έδειξε να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που είχε το τελευταίο διάστημα.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ. Κράτησε το σερβίς του χωρίς κανένα πρόβλημα, στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έκανε το break και έτσι έφτασε εύκολα το 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά όλα έγιναν μετά το τέταρτο game. Ο Τσιτσιπάς αρχικά κατάφερε να σβήσει δύο break points του αντιπάλου του και στη συνέχεια έκανε εκείνος το break για να προηγηθεί με 3-2. Ο Βινιόλας απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έπειτα κράτησε το δικό του σερβίς για να προηγηθεί με 4-3. Από εκεί και έπειτα δεν έιχαμε κάποιο άλλο break και έτσι οδηγηθήκαμε στο tie break. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 6-3, 7-6 (6).

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρικάρντας Μπεράνκις και Πάμπλο Αντούχαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ