ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Εύκολη νίκη κόντρα σε Ρούμπλεβ

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεβ στην πρεμιέρα του στο Mubadala World Tennis Championships και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Τζόκοβιτς.

Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο "Στεφ" επικράτησε με 6-3, 6-4 κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεβ στην πρεμιέρα του στο ανεπίσημο τουρνουά Mubadala World Tennis Championships και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Τζόκοβιτς.

Με αρκετούς Έλληνες να τον υποστηρίζουν ο 21χρονος μπήκε δυνατά στον αγώνα.

Με ένα γρήγορα break μόλις στο δεύτερο game του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και στη συνέχεια έκανε διαχείριση του σετ για να φτάσει στην κατάκτησή του με 6-3. Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ. Εκεί το break εγινε στο πέμπτο game με τον Τσιτσιπά να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και φτάνει στην νίκη.

Την Παρασκευή ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με φόντο την πρόκριση στον τελικό, ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα στον Χατσάνοβ και τον Τσουνγκ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ