ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τη Σάκκαρη"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP PHOTO/KEVIN HAGEN

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Περθ για το Hopman Cup μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο twitter.

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Περθ για το Hopman Cup μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη, τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Περθ και, μαζί με τη Μαρί Σάκκαρη, θα έχουμε την πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στο Περθ έπειτα από πολλά χρόνια", έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι δυο κορυφαίοι τενίστες μας, θα κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας τη Σερένα Ουίλιαμς και τον Φράνσις Τιαφόε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη δημιούργησαν ομάδα και έτσι η Ελλάδα θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Hopman Cup, που θα διεξαχθεί , όπως πάντα, στο Περθ, από τις 29 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου.

AP Photo/Kevin Hagen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ