Τσιτσιπάς: "Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τη Σάκκαρη"

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Περθ για το Hopman Cup μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο twitter.

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Περθ για το Hopman Cup μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη, τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Περθ και, μαζί με τη Μαρί Σάκκαρη, θα έχουμε την πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στο Περθ έπειτα από πολλά χρόνια", έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι δυο κορυφαίοι τενίστες μας, θα κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας τη Σερένα Ουίλιαμς και τον Φράνσις Τιαφόε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη δημιούργησαν ομάδα και έτσι η Ελλάδα θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Hopman Cup,  που θα διεξαχθεί , όπως πάντα, στο Περθ, από τις 29 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου.

AP Photo/Kevin Hagen

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Βάλαμε τον κλασικό άσχετο με το GoΤ να γράψει review για το φινάλε

Ίσως τα σχόλια του παρακάτω κειμένου ξεπεράσουν σε αστοχίες και το ίδιο το φινάλε, ποιος ξέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.