ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Ένιωσα σαν στο σπίτι μου"

DAVIS CUP 2019 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
DAVIS CUP 2019 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση κόντρα στον Ντίντριχ για το Davis Cup στάθηκε στην ατμόσφαιρα που υπήρξε στο γήπεδο και τόνισε πως πρέπει να είναι έτοιμος για τα δύσκολα ματς που έρχονται. (VIDEO)

Η Εθνική ομάδα τένις επικράτησε με 3-0 στον πρώτο της αγώνα στο Davis Cup απέναντι στο Λουξεμβούργο. Τη μία από τις τρεις νίκες της χώρας μας την χάρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος πήρε τη νίκη με 6-1, 6-0 απέναντι στον Τομ Ντίντριχ.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: "Πιστεύω ότι και η νίκη του Μιχάλη βοήθησε στην ψυχολογική μου κατάσταση. Το άγχος βοηθά πάντα να σε κρατήσει έτοιμο για τον αγώνα. Το κλίμα ήταν σχετικά καλό. Οι άνθρωποι το απόλαυσαν. Είχα καλή υποστήριξη . Ένιωσα από την αρχή του αγώνα σαν στο σπίτι μου. Σίγουρα αυτό είναι κάτι σημαντικό"

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του: "Είναι δύσκολο να πεις αν έπαιξα καλά ή άσχημα. Ξεκίνησα καλά. Ξέφυγα στο σκορ νωρίς. Δεν μου προκάλεσε κάποια ζημιά εν ώρα αγώνα. Δεν είχα να προβληματιστώ με κάτι. Θέλω να δω τι θα μου φέρει το μέλλον γιατί θα έχω κάποιους δύσκολους αντιπάλους αυτήν την εβδομάδα. Θα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες που θα κρίνουν την πρόκρισή μας στη δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης".

Για τα πολλά drop shot που έκανε ο αντίπαλός του: "Φέτος στο Ρολάν Γκαρός έπαιξα με αντίπαλο που έκανε περισσότερα. Μου φάνηκε ότι ήταν το μοναδικό όπλο του και το έβγαλα από το παιχνίδι του. Δεν είχε καμία άλλη λύση και δεν μπορούσε να με κερδίσει με κάποιο άλλο χτύπημα"

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ