ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που θα παίξει στο ΑΤΡ Finals

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού εξασφάλισε την συμμετοχή του στο ATP Finals του Λονδίνου και έγινε ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει.

Ένα ακόμη τεράστιο επίτευγμα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού εξασφάλισε την συμμετοχή του στο ATP Finals και έγινε ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει. Η πρόκριση του Μεντβέντεφ εις βάρος του Φονίνι, έστειλε απευθείας τον Τσιτσιπά στο τουρνουά του Λονδίνου που θα διεξαχθεί αππό τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Ο 20χρονος τενίστας έγινε ο έκτος παίκτης που εξασφάλισε την είσοδό του στο ATP Finals μετά τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Τιμ και Μεντβέντεφ.

Απομένουν δύο εισιτήρια έτσι ώστε να κλείσει η οχτάδα που θα αγωνιστεί στο Λονδίνο. Στο συγκεκριμένο τουρνουά οι οκτώ κορυφαίοι τενίστες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ.

Το 2018 ο Στέφανος είχε παίξει στο αντίστοιχο τουρνουά (Next Gen ATP Finals) αλλά για παίκτες κάτω των 21 ετών και είχε κερδίσει τον τίτλο στο Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ