ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν να εύκολο να εκπληρώσω το όνειρό μου"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε μαθητές σε σχολείο του Μαϊάμι για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Δίχως αμφιβολία ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζει η ATP από τη νέα γενιά των αθλητών και για αυτό το λόγο ο Έλληνας τενίστας συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις. Για αυτό το λόγο ο 20χρονος τενίστας επισκέφτηκε σχολείο του Μαϊάμι μαζί με τους Κέι Νισικόρι, Νικ Κύργιο, Μάριν Τσίλιτς, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Νίκολας Γιάρι και Πέτρα Κβίτοβα.

Όλοι τους απάντησαν στις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τους μαθητές, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα. " H Ελλάδα υπέφερε οικονομικά κατά την περίοδο που μεγάλωνα, οπότε δεν ήταν εύκολο να εκπληρώσω το όνειρό μου. Οι συνθήκες αυτές με κράτησαν πίσω, ήμουν όμως τυχερός γιατί είχα στην οικογένειά μου ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου.

Επίσης δύσκολο ήταν το να μη βλέπω τόσο πολύ την οικογένειά μου, όταν ταξίδευα για να παίξω τένις. Ήμουν τυχερός που είχα δίπλα μου τον πατέρα μου, αλλά μου έλειπαν η μητέρα μου, τα αδέρφια μου και οι παππούδες μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο "Στεφ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ