ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Δε νομίζω ο Μήτρογλου να ξέρει ποιος είμαι"

Τσιτσιπάς: "Δε νομίζω ο Μήτρογλου να ξέρει ποιος είμαι"

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Γκοφάν κάποιος από την κερκίδα φώναξε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου και ο Έλληνας τενίστας το σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο. (VIDEO)

Στον τελικό του τουρνουά ATP 250 της Μασσαλίας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Γκοφάν. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 20χρονος Έλληνας τενίστας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό της καριέρας του.

"Είναι δύσκολο να δέχεσαι break σ' αυτό το σημείο, ήταν το τελευταίο game του σετ. Για κάποιο λόγο όμως ένιωσα γαλήνη και δεν υπήρχε λόγος για να παραπονεθώ ή κάτι τέτοιο. Έμεινα συγκεντωμένος και κατάφερα να κάνω break back, που ήταν θαυμάσιο. Έμεινα εκεί και στο tie-break βρήκα το momentum. Ένιωθα πως ό,τι έκανα πήγαινε καλά, πήγαινε μέσα" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι πριν τον τελευταίο πόντο του αγώνα, ακούστηκε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, που αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ με τον Έλληνα τενίστα να απαντά με αρκετή δόση χιούμορ: " Μακάρι να έλεγαν το όνομά μου όταν παίζει! Δε νομίζω να ξέρει ποιος είμαι, αλλά είναι πολύ γνωστός"..

Τέλος, σε ερώτηση για τον Κουκούσκιν είπε: "Δείχνει ότι είναι σε φόρμα. Παίζει πολύ καλά, κέρδισε πολύ καλούς παίκτες που είναι επίσης σε καλή φόρμα. Τον Ugo (Humbert) που έπαιξε επίσης εκπληκτικά αυτή την εβδομάδα. Δεν ήταν εύκολη νίκη, αλλά όπως είπα παίρνω κάθε αγώνα ξεχωριστά, προσπαθώ να βελτιώνω όλο και περισσότερο το επίπεδό μου, αγώνα με τον αγώνα."

Δείτε σε video τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ