ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αποθέωση και συγχαρητήρια από τους Μιλγουόκι Μπακς

Stefanos Tsitsipas, of Greece, celebrates after defeating Alex De Minaur, of Australia, during the ATP Next Gen tennis tournament final, at the Rho fair, near Milan, Italy, Saturday, Nov. 10, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, celebrates after defeating Alex De Minaur, of Australia, during the ATP Next Gen tennis tournament final, at the Rho fair, near Milan, Italy, Saturday, Nov. 10, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ποστάρισμα τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook αποθέωσαν τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του επί του Φέντερερ.

Η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ στο Australian Open όπως είναι λογικό έχει κάνει το γύρο του κόσμου και φυσικά έχει φτάσει μέχρι και το Μιλγουόκι και τους Μιλγουόκι Μπακς, εκεί που αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι ιθύνοντες της ομάδας των Μπακς θέλησαν να συγχαρούν τον Τσιτσιπά για την τεράστια νίκη του και τον αποθέωσαν με ένα ποστάρισμα στην ιστοσελίδα τους στο facebook καθώς τον χαρακτήρισαν νέο αστέρα του Παγκόσμιου τένις.

Οι Μπακς έγραψαν: "Ο νέος αστέρας του Παγκόσμιου τένις νίκησε τον "Βασιλιά" του αθλήματος! Συγχαρητήρια Στέφανε Τσιτσιπά". Και πόσταραν μια φωτογραφία με τον Τσιτσιπά να κρατάει στα χέρια του μια μπάλα μπάσκετ.

Τσιτσιπάς: Αποθέωση και συγχαρητήρια από τους Μιλγουόκι Μπακς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ