ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό του Paris Masters

El griego Stefanos Tsitsipas durante el partido ante el ruso Andrey Rublev por la primera ronda del Abierto de Estados Unidos, el martes 27 de agosto de 2019. (AP Foto/Kevin Hagen)
El griego Stefanos Tsitsipas durante el partido ante el ruso Andrey Rublev por la primera ronda del Abierto de Estados Unidos, el martes 27 de agosto de 2019. (AP Foto/Kevin Hagen) AP

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Άισαμ Κουρέσι γνώρισαν την ήττα με 2-1 σετ από του ρωσικό δίδυμο των Ρούμπλεβ/Κατσάνοβ και αποκλείστηκαν από το διπλό του Paris Masters. O Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει στο μονό για το δεύτερο γύρο τον Τέιλορ Φριτζ.

Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Paris Masters. Ο Έλληνας τενίστας και ο Άισαμ Κουρέσι γνώρισαν την ήττα με 2-1 σετ από του ρωσικό δίδυμο των Ρούμπλεβ/Κατσάνοβ.

Έτσι, αποκλείστηκαν από το διπλό και τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τσιτσιπάς και Κουρέσι πήραν το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στα δυο επόμενα δεν ήταν το ίδιο καλοί. Αν και ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο σετ, ισοφαρίστηκαν και τελικά το έχασαν με 6-4.

Οι Ρούμπλεβ και Κατσάνοβ απέκτησαν από την αρχή τα ηνία στο τρίτο και καθοριστικό σετ και το πήραν με 10-5. Πλέον ο Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο μονό, όπου θ' αντιμετωπίσει τον 22χρονο Αμερικανό, Τέιλορ Φριτζ, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10, 14:00).

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ