ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός από τον Αλιασίμ στο Λονδίνο

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Jeremy Chardy of France during their singles match at the Queens Club tennis tournament in London, Thursday, June 20, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Jeremy Chardy of France during their singles match at the Queens Club tennis tournament in London, Thursday, June 20, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-5, 6-2 από τον Φέλιξ Αλιασίμ και η πορεία του σταμάτησε στα προημιτελικά του "Fever-Tree Championships".

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά σταμάτησε στα προημιτελικά του "Fever-Tree Championships". Το εμπόδιο του Φέλιξ Αλιασίμ αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για τον Έλληνα τενίστα με τον Καναδό να παίρνει τη νίκη με 7-5, 6-2.

Στο πρώτο σετ ο "Στεφ" δημιούργησε διπλό break point στο τρίτο game, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Έτσι, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-5 υπέρ του Αλιασίμ. Ο Καναδός στο επόμενο game έκανε το break στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έκλεισε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ έκανε γρήγορο break στο πρώτο service game του Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Καναδό να κατακτά το δεύτερο σετ με 6-2.Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Αλιασίμ σε ισάριθμους αγώνες.

Πλέον, ο Έλληνας τενίστας ετοιμάζεται για τον Γουίμπλεντον το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ