ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός από το Μαϊάμι Όπεν έπειτα από... θρίλερ

Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός από το Μαϊάμι Όπεν έπειτα από... θρίλερ
AP Photo/Luis M. Alvarez AP PHOTO/LUIS M. ALVAREZ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοβ, ηττήθηκε έπειτα από συγκλονιστικό αγώνα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-6) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Μαϊάμι Όπεν.

Το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μαϊάμι Όπεν ολοκληρώθηκε στην φάση των 16. Ο Ντένις Σαποβάλοβ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τον 20χρονο τενίστα και έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-6), χάρη στην επικράτησή του με 7-3 στο tie-break του 3ου σετ.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εξαιρετικά, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4. Στο δεύτερο σετ ωστόσο ο Σαποβάλοβ έδειξε χαρακτήρα και ανεβάζοντας την απόδοσή του το κατέκτησε με 6-4, στέλνοντας το παιχνίδι σε τρίτο σετ.

Το τρίτο σετ αποδείχθηκε και το πλέον αμφίρροπο. Οι δύο τενίστες δεν άφησαν χώρο ο ένας στον άλλο, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο 6-6, με τον νικητή να κρίνεται στο tie-break.

Εκεί, ο Σαποβάλοβ ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας προβάδισμα με 3-0. Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα σε 3-3, ωστόσο στην συνέχεια ο αντίπαλός του αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος, πήρε τους επόμενους 4 πόντους και έκανε το 7-3, κατακτώντας το σετ και μαζί τη νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 4 ώρες καθυστέρηση λόγω βροχόπτωσης.

AP Photo/Luis M. Alvarez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ