ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη νέα εμπειρία"

Τσιτσιπάς: "Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη νέα εμπειρία"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση στις 13 Ιουνίου και τόνισε μέσω Twitter ανυπόμονος να συνδεθεί με τους φιλάθλους εικονικά.

Δεν κρατιέται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 13 Ιουνίου στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πάτρικ Μουράτογλου στην ακαδημία του στη Σοφία Αντίπολις, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι διοργανωτές.

Αυτό για το οποίο ανυπομονεί περισσότερο ο Στέφανος, είναι να συνδεθεί και πάλι με το κοινό έστω και εικονικά αφού δεν θα μπορούν να βρίσκονται στις εξέδρες των εγκαταστάσεων φίλαθλοι αλλά το event θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει η Mouratoglou Tennis Academy.

"Ανυπομονώ να συνδεθώ με τους φιλάθλους εικονικά και να πάρω μέρος σε αυτή τη νέα εμπειρία. Από τις 13 Ιουνίου το ζωντανό τένις επιστρέφει, όπως ποτέ άλλοτε" έγραψε ο Τσιτσιπάς στο twitter.

Ο τελευταίος αγώνας του Στέφανου στο ATP Tour, ήταν η ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Dubai Tennis Championships στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ ακολούθησαν δύο εύκολες νίκες στο Davis Cup με αντίπαλο τις Φιλιππίνες.

Μαζί με το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, στο Ultimate Showdown θα πάρουν μέρος και οι Γκοφάν, Αλιασίμ, Μπερετίνι, Περ, Γκασκέ, Μπράουν, Πούιγ και Πόπιριν ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και ο τελευταίος τενίστας.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ