ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς-Αλιασίμ: Βόλτα στο λιμάνι του Αμβούργου

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Στέφανος Τσιτσιπάς και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ λίγο πριν μπουν στη μάχη του τουρνουά του Αμβούργου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μεγάλο λιμάνι και να φωτογραφηθούν.

Δύο από τα πλέον ανερχόμενα αστέρια του ATP Tour, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στο ATP 500 τουρνουά του Αμβούργου και τη Δεύτερα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μεγάλο λιμάνι της Γερμανικής μεγαλούπολης, στο πλαίσιο προώθησης του τουρνουά.

"Εκτιμώ αυτή την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Είναι ωραίο που είμαστε έξω και εξερευνούμε το Αμβούργο. Διαφορετικά δεν θα είχα τη δυνατότητα οπότε είμαι ευγνώμων. Το διασκεδάζω. Το λιμάνι φαίνεται υπέροχο" είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη, καταλαμβάνοντας το Νο2 του ταμπλό και αντιμετωπίζοντας τον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς.

Από την άλλη, ο 20χρονος Καναδός είπε: "Πάντα διασκεδάζω όπου και να βρίσκομαι, σε διαφορετική πόλη, διαφορετική εβδομάδα. Τώρα απολαμβάνω την υπέροχη θέα του Αμβούργου. Είναι πολύ ωραίο και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ".

Ο Αλιασίμ θα παίξει την Τρίτη με τον Ιταλό, Λορένζο Σονέγκο για τον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης, της τελευταίας πριν την έναρξη του Roland Garros την ερχόμενη Κυριακή (27/09).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ