ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Ακόμα μοιάζει ψέμα ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates at match point after winning against Daniil Medvedev of Russia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tsitsipas/AP IMAGES/AP Photo/Kirsty Wigglesworth AP IMAGES/AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακόμα δεν έχει συνειδητοποίησει τι πέτυχε, ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του. Ο 21χρονος τενίστας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι πέτυχε στο ATP Finals του Λονδίνου, όπου κατέκτησε το τρόπαιο απέναντι σε μεγαθήρια του παγκοσμίου τένις, με τον ίδιο να αποτελεί πλέον μέρος της ελίτ του αθλήματος. Ο Νο6 του κόσμου παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να αφήσει τον τίτλο από τα χέρια του.

"Ακόμα μοιάζει μη αληθινό το ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο. Δεν ήθελα να το αφήσω απο'τα χέρια μου. Τώρα είναι καιρός για λίγες διακοπές και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, που με βοηθήσατε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα, επειδή όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει για πάντα στο Λονδίνο", ανέφερε ο Τσιτσιπάς στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ