ΤΕΝΙΣ

Τρομερή Σάκκαρη, πέρασε στον 2ο γύρο του Wimbledon!

Maria Sakkari of Greece celebrates a point win over Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece celebrates a point win over Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε στον β' γύρο του Wimbledon για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (2-0 σετ την Κατερίνα Σινιάκοβα).

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τον β' γύρο του Wimbledon και έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Η νεαρή Ελληνίδα πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στην επόμενη φάση του λονδρέζικου Grand Slam και θύμα της αποτέλεσε η Εκατερίνα Σινιάκοβα, Νο39 στην WTA, με 2-0 σετ.

Η 21χρονη επικράτησε με 6-3, 6-4 της αντιπάλου της, η οποία δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και πανηγύρισε την 4η Top 50 νίκη στην καριέρα της. Η Νο101 στην παγκόσμια κατάταξη Σάκκαρη, πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα για να αφήσει το στίγμα της και το ξεκίνημα είναι ομολογουμένως εξαιρετικό.

Τώρα θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στον τρίτο γύρο του Wimbledon, αντιμετωπίζοντας την Κρίστινα Πλίσκοβα (Νο44), που με τη σειρά της νίκησε την Ρομπέρτα Βίντσι με 7-6 (6), 6-2. Θυμίζουμε πως φέτος προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open.

Πέρυσι, στον β' γύρο έδωσε ένα μεγάλο αγώνα με την Βίνους Γουίλιαμς, χάνοντας στα τρία σετ. Η Αμερικανίδα είχε φτάσει μέχρι την 4άδα του Grand Slam. Φέτος, ελπίζει να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα και να γράψει ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ