ΤΕΝΙΣ

Τρελά πράγματα είπε ο Περ για το πρωτόκολλο Covid

El francés Benoit Paire devuelve durante su partido por la primera ronda del torneo de la ATP en Hamburgo, Alemania, el miércoles 23 de septiembre de 2020. (Daniel Bockwoldt/dpa vía AP)
El francés Benoit Paire devuelve durante su partido por la primera ronda del torneo de la ATP en Hamburgo, Alemania, el miércoles 23 de septiembre de 2020. (Daniel Bockwoldt/dpa vía AP) DANIEL BOCKWOLDT/DPA VIA AP

Ο Μπενουά Περ επιτέθηκε σε Roland Garros και ATP με αφορμή τα διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ανάλογα τη χώρα που φιλοξενεί ένα τουρνουά.

Ο Μπενουά Περ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει έναν ακόμη αγώνα του, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων στο ATP Tour και στη συνέχεια έριξε καρφιά στην ATP και το Roland Garros σχετικά με τους διαφορετικούς κανονισμούς που εφαρμόζονται ανάλογα τη χώρα διεξαγωγής των τουρνουά. Ο Γάλλος αποσύρθηκε από τον αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ που άνοιξε την αυλαία του προγράμματος την Τετάρτη στο Hamburg Open, με τον Νορβηγό να προηγείται 6-4, 2-0.

Το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, προχώρησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη αφού οι διοργανωτές του Hamburg Open του επέτρεψαν να αγωνιστεί, παρότι είχε βρεθεί θετικός σε δύο διαφορετικά τεστ για κορονοϊό πριν την έναρξη του τουρνουά ενώ είχε και ένα αρνητικό.

" Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί εδώ στη Γερμανία και θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό και το τουρνουά που με άφησαν να αγωνιστώ. Το μοναδικό αρνητικό τεστ ήταν χθες, ωστόσο είχα δύο συνεχόμενα θετικά τις προηγούμενες μέρες. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί εδώ οπότε η ATP πρέπει να μας εξηγήσει τι ισχύει τελικά. Στο Γαλλικό Όπεν κάποιοι βγήκαν αρνητικοί αλλά επειδή ο προπονητής τους ήταν θετικός, δεν τους επέτρεψαν να παίξουν. Εδώ στη Γερμανία είσαι θετικός και μπορείς να παίξεις" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περ μετά τον αποκλεισμό του στο Αμβούργο.

Πηγή: Tennis24

Daniel Bockwoldt/dpa vía AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ