ΤΕΝΙΣ

Τουρνουά στην Τσεχία με πρωταγωνίστρια την Κβίτοβα

Petra Kvitova of the Czech Republic makes a backhand return to Australia's Ashleigh Barty during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Petra Kvitova of the Czech Republic makes a backhand return to Australia's Ashleigh Barty during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Oκτώ γυναίκες και οκτώ άνδρες θα συμμετάσχουν σε τα άτυπα τουρνουά στην Τσεχία, με το όνομα της Πέτρα Κβίτοβα να ξεχωρίζει.

Η Τσεχία, που εφάρμοσε όπως και οι περισσότερες χώρες της ηπείρου χαλάρωση των μέτρων που ίσχυαν μέχρι πρότινος, θα διεξαγάγει τουρνουά προετοιμασίας με συμμετοχές μόνο γηγενών τενιστών/τενιστριών με το όνομα της Πέτρα Κβίτοβα να φιγουράρει πρώτο!

Oκτώ γυναίκες και οκτώ άνδρες θα συμμετάσχουν σε αυτά τα άτυπα τουρνουά που μόνο στόχο έχουν να βοηθήσουν τους αθλητές να βρουν τα πατήματά τους στο κορτ αγωνιζόμενοι χωρίς φυσικά κανένα άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

"Είμαστε έτοιμοι να 'συστήσουμε' και πάλι το τένις στην Τσεχία αλλά και όλο τον κόσμο! Από τη Δευτέρα, η κυβέρνησή μας έχει επιτρέψει τη συνάθροιση μέχρι και 300 ατόμων. Το πολύ δύσκολο τώρα είναι να βρούμε ρυθμό γιατί έχουμε να παίξουμε πολύ καιρό. Μην περιμένετε να δείτε σπουδαίο τένις", προειδοποιεί η κάτοχος δύο Slams.

"To πιο δυσάρεστο για μένα είναι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε χέρι στον αντίπαλο και πρέπει απλά να ακουμπάμε τις ρακέτες. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω σε ακόμα ένα Grand Slam φέτος, θα ήταν ιδανικό", πρόσθεσε.

Στο αντρικό ταμπλό φιγουράρει το όνομα του Γίρι Βέσελι με τους άντρες να παίζουν στο χώμα και τις γυναίκες σε σκληρή επιφάνεια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ