ΤΕΝΙΣ

Τόνι Ναδάλ: "Το καλεντάρι έγινε πολύ πιεστικό"

Spain's Rafael Nadal walks on the court in his men's final match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal walks on the court in his men's final match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφα Ναδάλ, μίλησε για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο καλεντάρι της ΑΤΡ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και τα νέα δεδομένα για τους αθλητές.

Ο Τόνι Ναδάλ εμφανίστηκε αγχωμένος στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή την επιστροφή του Tour σε κανονικούς ρυθμούς.

Tα συνεχόμενα και σημαντικά τουρνουά, ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στους παίκτες που θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε κορυφαίες διοργανώσεις για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς.

Το ATP Tour αναμένεται να επιστρέψει στις 14 Αυγούστου στην Ουάσινγκτον και οι επόμενες εφτά εβδομάδες περιλαμβάνουν δύο Grand Slam (US Open, Roland Garros) και τρία Masters (Σινσινάτι, Ρώμη, Μαδρίτη).

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι υπερασπιστής του τίτλου σε Νέα Υόρκη και Παρίσι. "Έχω μιλήσει με τον Ράφα και δεν είναι σίγουρος σε ποια τουρνουά θα παίξει. Το πρόγραμμα είναι μη ρεαλιστικό ειδικά για βετεράνους τενίστες που δεν μπορούν να αγωνιστούν σε συνεχόμενες εβδομάδες.

Νομίζω ότι αυτό που έκανε η ATP είναι μεγάλο λάθος. Η απόφαση αυτή είναι εναντίον παικτών όπως ο Ράφα και ο Νόβακ. Με όλα όσα έχουν κάνει για το τένις όλα αυτά τα χρόνια, με εκπλήσσει το γεγονός αυτό" είπε ο Τόνι Ναδάλ στο ESPN.

Τόσο ο Ναδάλ όσο και ο Τζόκοβιτς, ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σε κανένα τουρνουά, περιμένοντας βέβαια να δουν και πως θα εξελιχθεί η πανδημία στις ΗΠΑ που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ