ΤΕΝΙΣ

Το Wimbledon επιστρέφει πίσω τα χρήματα των εισιτηρίων

Switzerland's Roger Federer plays a return to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final match of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 14, 2019. (Laurence Griffiths/Pool Photo via AP)
Switzerland's Roger Federer plays a return to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final match of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 14, 2019. (Laurence Griffiths/Pool Photo via AP) AP

Το Wimbledon ανακοίνωσε την πολιτική που θα ακολουθήσει για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη φετινή διοργάνωση, η οποία οριστικά πλέον δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το τρίτο Grand Slam της σεζόν, το ιστορικό Wimbledon, ανακοίνωσε άμεσα την πολιτική που θα ακολουθήσει για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη φετινή διοργάνωση η οποία, οριστικά πλέον, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Λειτουργώντας γρήγορα και αποτελεσματικά, το All England Club ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρξει επιστροφή του συνόλου των χρημάτων αλλά και η δυνατότητα να "μεταφερθούν" τα εισιτήρια ακριβώς για την ίδια μέρα αγώνων και το γήπεδο για το οποίο αγοράστηκαν, στην έκδοση του 2021.

"Όπως έχει ήδη διαρρεύσει, θα δώσουμε πίσω όλα τα χρήματα για την αγορά των εισιτηρίων. Επίσης, κατανοούμε ότι απλά και μόνο η αγορά ενός εισιτηρίου για το Wimbledon είναι εμπειρίας "μιας ζωής" και θα μεριμνήσουμε για αυτό.

Θα δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους όσους αγόρασαν εισιτήριο να το κρατήσουν για την ίδια μέρα και γήπεδο αγώνων για το 2021. Επίσης, θα διαθέσουμε τις εγκαταστάσεις μας προς το εθνικό σύστημα υγείας για να τις χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει απαραίτητο ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στη μάχη κατά του κορονοϊού. Έχουμε ήδη προβεί και σε δωρεές προς τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό" ανέφερε η ανακοίνωση του All England Club.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ