ΤΕΝΙΣ

Το συγκινητικό VIDEO του Φέντερερ για το Wimbledon

Roger Federer of Switzerland sends a ball into the tribunes after defeating Serbia's Dusan Lajovic, in their Men's Singles first round match at the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday July 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Roger Federer of Switzerland sends a ball into the tribunes after defeating Serbia's Dusan Lajovic, in their Men's Singles first round match at the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday July 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ρότζερ Φέντερερ δημοσίευσε ένα εκπληκτικό video, με το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά του για την ακύρωση του Wimbledon.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δημοσίευσε στα social media ένα εκπληκτικό video, με το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά του, για την φετινή ακύρωση του αγαπημένου του Wimbledon.

Ο οκτώ φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, ανέβασε το το VIDEO για να τιμήσει τους φιλάθλους που κάθε χρόνο κατακλύζουν τις εγκαταστάσεις του All England Club αλλά και για να αποτίσει φόρο τιμής στους ήρωες της εποχής μας, το ιατρικό προσωπικό που με αυταπάρνηση και κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους, δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

"Είμαστε ενωμένοι με την ελπίδα το αύριο να είναι καλύτερο από το σήμερα", ανέφερε στο τέλος ο "Βασιλιάς".

AP Photo/Tim Ireland

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ