ΤΕΝΙΣ

Το συγκινητικό γράμμα 92χρονης στον Ναδάλ

Το συγκινητικό γράμμα 92χρονης στον Ναδάλ

Μία 92χρονη έστειλε ένα γράμμα στον Ραφαέλ Ναδάλ και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Ισπανός τενίστας της απάντησε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τεχνολογία έχει φέρει πιο κοντά απλούς φιλάθλους με τους αθλητές που θαυμάζουν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Γκλόρια Μαρτίνες. Πρόκειται για μία 92χρονη η οποία είναι φανατική θαυμάστρια του Ραφαέλ Ναδάλ.

Θέλοντας να επικοινωνήσει με τον αγαπημένο της αθλητή επέλεξε να του στείλει γράμματα στις ακαδημίες που διατηρεί.

Τελικά, όμως, η λύση δόθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η δισέγγονη της Γκλόρια Μαρτίνες, χρησιμοποίησε το λογαριασμό της στο twitter για να φτάσει το γράμμα της προγιαγιάς της στον Ραφαέλ Ναδάλ. Τι έγραφε το γράμμα μεταξύ άλλων;

"Αγαπητέ Ράφα,

Το Δεκέμβριο σου έγραψα ένα άλλο γράμμα και το έστειλα στην Ακαδημία σου στις Βαλεαρίδες νήσους. Πιθανότατα δεν το πήρε γιατί ταξιδευεις συχνά και βρίσκεσαι σε πολλά μέρη. Είμαι μία κυρία 92 ετών, τον Απρίλιο θα κλείσω τα 92 και από τότε που άρχισα να παίζω τένις είμαι η πιο ένθερμη θαυμάστρια σου. Δεν χάνω κανένα αγώνα σου. Ακόμα κι αν είναι τα χαράματα βάζω ξυπνητήρι για να σηκωθώ να σε δω. Λυπάμαι για αυτό που συνέβη στην Αυστραλία και εύχομαι όλα να είναι καλά.

Τώρα έχει σειρά το τουρνουά στο Ακαπούλκο στο τέλος του μήνα. Θα μου άρεσε να πήγαινα όμως είμαι ήδη αρκετά μεγάλη. Ο σύζυγός μου που πέθανε έπαιζε αρκετά τένις και αυτός θεωρώ ότι είναι ο λόγος που μου αρέσει τόσο.

Θα μου έδινε μεγάλη χαρά αν θα μπορούσες μία ημέρα να μου απαντήσεις. Έχεις μία αγκαλιά και την αγάπη μου"

Φυσικά, ο Ραφαέλ Ναδάλ είδε το μήνυμα και απάντησε στην Ντέμπορα Μανσούρ. "Αγαπητή Ντέμπορα, σε παρακαλώ να ευχαριστήσεις την προγιαγιά σας για αυτή τη συναισθηματική επιστολή που το περιεχόμενο της φτάνει στην καρδιά μου. Όλα τα γράμματα και τα δείγματα υποστήριξης που λαμβάνω από εσάς σημαίνουν πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ" έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του.

Δείτε τα δύο tweets:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ