ΤΕΝΙΣ

"Το Ρολάν Γκαρός θα "τιμωρηθεί" για τη συμπεριφορά του"

The construction work of the newly built roof of the Philippe Chatrier center court is pictured Wednesday Feb.5, 2020 at the Roland Garros stadium. The French Open venue becomes the last of the four Grand Slam venues to install a retractable roof on their main show court. ( Martin Bureau/Pool via AP)
The construction work of the newly built roof of the Philippe Chatrier center court is pictured Wednesday Feb.5, 2020 at the Roland Garros stadium. The French Open venue becomes the last of the four Grand Slam venues to install a retractable roof on their main show court. ( Martin Bureau/Pool via AP) AP

Άστραψε και βρόντηξε κατά της απόφασης του Ρολάν Γκαρός, με την "ευλογία" της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις, να αλλάξει κατά βούληση την ημερομηνία της διεξαγωγής του, ο αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ο Γερμανός αξιωματούχος του τένις έστειλα τα "πυρά" του ειδικά προς τον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Μπερνάρ Τσιουντιτσέλι, τον οποίο και κατέστησε απόλυτα υπεύθυνο για την κατάσταση αυτή.

"Η έλλειψη αλληλεγγύης που επέδειξε το Ρολάν Γκαρός έχει κατακριθεί από όλους και προβλέπω ότι το Γαλλικό Όπεν δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Είτε θα δουλέψουν συνεργατικά με την υπόλοιπη τενιστική κοινότητα για να βρεθεί ένα νέο λελογισμένο πλάνο ή θα βιώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους".

"Σαν τουρνουά, θα χάσουν πολλούς "πόντους" και θα δημιουργηθεί ένα χάος, όλα αυτά εξαιτίας του γεγονότος ότι ενήργησαν μόνοι τους και δεν ρώτησαν κανέναν. Γνωρίζω ότι αυτός δεν είναι ο "γαλλικός τρόπος" για να δρας αλλά είναι ο τρόπος του προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις. Μάλλον έχει αγχωθεί για τις εκλογές που γίνονται του χρόνου και περίμενε ότι, με αυτήν την κίνηση, θα κέρδιζε προσοχή για την επανεκλογή του" ανέφερε ο Χόρντοφ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ