"Το Ρολάν Γκαρός θα "τιμωρηθεί" για τη συμπεριφορά του"

Άστραψε και βρόντηξε κατά της απόφασης του Ρολάν Γκαρός, με την "ευλογία" της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις, να αλλάξει κατά βούληση την ημερομηνία της διεξαγωγής του, ο αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ο Γερμανός αξιωματούχος του τένις έστειλα τα "πυρά" του ειδικά προς τον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Μπερνάρ Τσιουντιτσέλι, τον οποίο και κατέστησε απόλυτα υπεύθυνο για την κατάσταση αυτή.

"Η έλλειψη αλληλεγγύης που επέδειξε το Ρολάν Γκαρός έχει κατακριθεί από όλους και προβλέπω ότι το Γαλλικό Όπεν δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Είτε θα δουλέψουν συνεργατικά με την υπόλοιπη τενιστική κοινότητα για να βρεθεί ένα νέο λελογισμένο πλάνο ή θα βιώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους".

"Σαν τουρνουά, θα χάσουν πολλούς "πόντους" και θα δημιουργηθεί ένα χάος, όλα αυτά εξαιτίας του γεγονότος ότι ενήργησαν μόνοι τους και δεν ρώτησαν κανέναν. Γνωρίζω ότι αυτός δεν είναι ο "γαλλικός τρόπος" για να δρας αλλά είναι ο τρόπος του προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις. Μάλλον έχει αγχωθεί για τις εκλογές που γίνονται του χρόνου και περίμενε ότι, με αυτήν την κίνηση, θα κέρδιζε προσοχή για την επανεκλογή του" ανέφερε ο Χόρντοφ.

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    HIGHLIGHTS