ΤΕΝΙΣ

Το πήρε η Βοζνιάκι στη Σιγκαπούρη

Caroline Wozniacki of Denmark poses with the winner's trophy after beating Venus Williams of the United States during their singles final match at the WTA tennis tournament in Singapore, on Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Yong Teck Lim)
Caroline Wozniacki of Denmark poses with the winner's trophy after beating Venus Williams of the United States during their singles final match at the WTA tennis tournament in Singapore, on Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Yong Teck Lim) AP

Η Καρολίν Βοζνιάκι επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 επί της Βένους Γουίλιαμς στον τελικό του WTA Finals και τη Δευτέρα θα ανέβει στην τρίτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης. (VIDEO)

Ο 27ος τίτλος καριέρας της Καρολίν Βοζνιάκι ήρθε ίσως στο καταλληλότερο σημείο. Η 27χρονη αθλήτρια από τη Δανία επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 επί της Βένους Γουίλιαμς στον τελικό του WTA Finals και τη Δευτέρα θα ανέβει στην τρίτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η 37χρονη Αμερικανίδα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά η Βοζνιάκι έδειξε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους και με ένα break στο τέλος η Βοζνιάκι το κατέκτησε με 6-4. Στο δεύτερο σετ η 27χρονη Δανέζα ήταν εντυπωσιακή, προηγήθηκε με 5-0, όμως η Βένους δεν τα παράτησε.

Με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει σε 5-4 και συνέχεια σέρβιρε για την ισοφάριση. Τελικά, όμως, η Βοζνιάκι έκανε εκ νέου μπρέικ και κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4 και μαζί τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Yong Teck Lim

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ