ΤΕΝΙΣ

Το ιταλικό μήνυμα της Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό στην Ρώμη

Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Maria Sakkari hits a backhand return to Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της τουρνουάς της Ρώμης, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε την αγάπη της για την ιταλική πρωτεύουσα με ένα ιδιαίτερο θερμό μήνυμα στο Instagram.

Το τουρνουά της Ρώμης έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην Μαρία Σάκκαρη να αποδείξει την τρομερή πρόοδο που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να φτάνει μάλιστα μέχρι τα ημιτελικά όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την πολύπειρη Τσέχα, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Παρά την ήττα, η Σάκκαρη μονο υπερηφάνεια μπορεί να αισθάνεται για την παρουσία της στο τουρνουά που την έφερε στο Νο 29 της παγκόσμιας κατάταξης, με την ίδια να νιώθει μάλιστα την ανάγκη να μοιραστεί τη χαρά της μέσω μηνύματός της στο Instagram, στα ιταλικά.

"Ρόμα, ευχαριστώ για τα πολύ όμορφα συναισθήματα και για μία εβδομάδα πραγματικά ξεχωριστή. Είσαι μία απερίγραπτη ομορφιά. Η καρδιά μου είναι σε αυτή την πόλη!", έγραψε η 23χρονη τενίστρια.

Δείτε ΕΔΩ το ποστάρισμα της Μαρίας Σάκκαρη.

Photo Credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ