ΤΕΝΙΣ

Το γλυκό αντίο του Αμβούργου στον Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to a point during his match with John Isner during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to a point during his match with John Isner during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης εβδομάδας στο 500αρι τουρνουά του Αμβούργου και οι διοργανωτές τον αποχαιρέτησαν με ένα όμορφο tweet.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης εβδομάδας στο 500αρι τουρνουά του Αμβούργου.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του top seed, Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Στέφανος ήταν ο highest ranked τενίστας στο ταμπλό του Hamburg Open και με τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση, πρόσφερε θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους στις εξέδρες του Rothenbaum Tennis Center.

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο, χάρη στα δικά του λάθη στο τέλος, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις και η διοργάνωση τον ευχαρίστησε με Post στα social media.

"Δεν κέρδισες τον τίτλο αλλά κέρδισες τις καρδιές των φιλάθλων του Αμβούργου" έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης στο twitter.

Ο Τσιτσιπάς δεν έμεινε για τη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τον χαμένο τελικό αφού αναχώρησε εσπευσμένα για το Παρίσι καθώς την Τρίτη θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Γαλλικό Όπεν αντιμετωπίζοντας τον Ζαούμ Μουνάρ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ