ΤΕΝΙΣ

Το φταίξιμο στον Ντιμιτρόφ ρίχνει ο Σρένταν Τζόκοβιτς

Srdan and Diana Djokovic, patents of Novak Djokovic, react after Novak defeated Roger Federer, of Switzerland, in five sets in a men's semifinal match at the U.S. Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 11, 2010. (AP Photo/Mark Humphrey)
Srdan and Diana Djokovic, patents of Novak Djokovic, react after Novak defeated Roger Federer, of Switzerland, in five sets in a men's semifinal match at the U.S. Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 11, 2010. (AP Photo/Mark Humphrey) ASSOCIATED PRESS

Τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κατηγορεί για όλα ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν υποστηρίζοντας ότι ο Βούλγαρος προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε δύο ολόκληρες χώρες (Σερβία, Κροατία) ενώ έθεσε σε κίνδυνο και την οικογένεια Τζόκοβιτς.

Ο Ντιμιτρόφ ήταν ο πρώτος που νόσησε από κορονοϊό και μάλιστα φέρεται να αγωνίστηκε κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς στη Ζαντάρ, χωρίς να αισθάνεται καλά. Ο Βούλγαρος ηττήθηκε εύκολα 4-1, 4-1, δείχνοντας αδύναμος να ανταπεξέλθει.

Στη συνέχεια έθεσε εαυτόν εκτός συνέχειας στο Adria Tour και επέστρεψε στο Μονακό όπου ανακοίνωσε το θετικό τεστ στον κορονοϊό.

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές αφού οι Τσόριτς, Τροίτσκι και τελευταίος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ανακοίνωσαν ότι επίσης είναι φορείς του κορονοϊού.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρεμιέρα του Adria Tour στο Βελιγράδι, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν ανύπαρκτα με γεμάτες εξέδρες και τους συμμετέχοντας να επιδίδονται σε δημόσιες εμφανίσεις και νυχτερινές εξόδους κατά τις οποίες χόρευαν και τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι και ημίγυμνοι.

Ενδεχομένως και εκεί να έγινε η ζημιά καθώς τα προβλήματα υγείας του Ντιμιτρόφ παρουσιάστηκαν λίγες μέρες αργότερα, στην πρώτη ημέρα των αγώνων του Adria Tour την Παρασκευή (16/06) και το ντόμινο εξελίξεων ήταν αναμενόμενο.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο, ήταν η ευθεία επίθεση του Σρένταν Τζόκοβιτς στον Βούλγαρο ως μοναδικό υπαίτειο της όλης κατάστασης.

"Γιατί να συμβεί αυτό; Γιατί αυτός (Ντιμιτρόφ) πιθανότατα ήρθε άρρωστος, ποιος ξέρει από που. Δεν έκανε το τεστ εκεί και το έκανε αλλού. Δεν νομίζω ότι ήταν σωστό αυτό. Τι να κάνουμε τώρα. Δημιούργησε τεράστια ζημιά στην Κροατία, στην οικογένειά μας και στη Σερβία" φέρεται να είπε ο πατέρας του Τζόκοβιτς, σε συνέντευξη του στο RTL, όπως μεταδίδουν και μέσα στη Σερβία.

Το μόνο που δεν χρειαζοταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς αυτή τη στιγμή, ήταν η τοποθέτηση του πατέρα του που επιμένει να δημιουργεί προβλήματα στον γιο του.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ