ΤΕΝΙΣ

Το "ευχαριστώ" του Τσιτσιπά

Το "ευχαριστώ" του Τσιτσιπά
2016 GETTY IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του έκανε τον απολογισμό του και ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες φιλάθλους για την υποστήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το 2017 οδεύει προς το τέλος του για όλους τους τενίστες, ανάμεσα στους οποίους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε το μεγάλο στόχο του που ήταν η είσοδος του στο Τοπ-100, ενώ θα έκλεινε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν εάν βρισκόταν και στο Next Gen Finals της ερχόμενης εβδομάδας στο Μιλάνο.

Τελικά, δεν μπόρεσε να βρεθεί εκεί όντας ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους τενίστες κάτω των 21 (ήταν δέκατος στη σχετική λίστα) και θα το κάνει ως πρώτος αναπληρωματικός.

Βέβαια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα πάει για τουρισμό στο Μιλάνο αφού θα συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις των διοργανωτών ανάμεσα στις οποίες θα είναι και ένας αγώνας επίδειξης με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ. Ο 19χρονος τενίστας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του έκανε τον απολογισμό του και ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες φιλάθλους για την υποστήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά το μήνυμα του στην επίσημα σελίδα του στο Facebook: "Καλημέρα σε όλους από Παρίσι,

Έπειτα από πολλούς μήνες στο ATP World Tour «κυνηγώντας» πόντους και θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, θα είμαι πίσω στην Ελλάδα μετά από 8 ολόκληρους μήνες!

Είμαι χαρούμενος μέχρι στιγμής με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα όλους αυτούς τους μήνες όσο αφορά το τένις μου.

Η χρονιά φέτος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο όπως ξέρετε, υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός στην αρχή της χρονιάς ο οποίος μου στέρησε κάμποσες εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου. Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα από την μέση της χρονιάς και όλα πήγαν ομαλά από εκεί και πέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πραγματοποιήσω τον κύριο στόχο του 2017 ο οποίος ήταν να μπω στους 100 καλύτερους της παγκόσμιας κατάταξης.

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στο Μιλάνο, Ιταλία για το Next Gen ATP Finals όπου θα είμαι ο πρώτος alternate στη λίστα. Το ταξίδι αυτό θα έχει και άλλους σκοπούς τους οποίους θέλω να σας κρατήσω σαν μυστικό μέχρι τότε. Η προετοιμασία μου θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο στην Mouratoglou Tennis Academy.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την βοήθεια σας με κάθε τρόπο!"

Δείτε το σχετικό ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ