ΤΕΝΙΣ

Το "ευχαριστώ" του Φέντερερ στον δρόμο για το Νο1

Switzerland's Roger Federer kisses the trophy after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Switzerland's Roger Federer kisses the trophy after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, είπε το δικό του "ευχαριστώ" σε όσους τον βοήθησαν στον δρόμο για την επιστροφή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι από χθες (19/2) και με τη... βούλα ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο Ελβετός επέστρεψε στη φυσική του θέση σε ηλικία 36 ετών και θέλησε να πει το δικό του "ευχαριστώ" σε όσους τον βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία.

"Δεν θα μπορούσα να γίνω ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία που ανεβαίνει στο Νο1 χωρίς την ομάδα μου. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι", έγραψε ο "Βασιλιάς".

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες με όλους όσους τον βοήθησαν, όπως οι Ιβάν Λιούμπισιτς, Πίτερ Κάρτερ, Πιέρ Πανίνι και αρκετοί ακόμη που βρέθηκαν στο πλάι του.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε περίοπτη θέση και η επί εννέα χρόνια σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Μίρκα.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ