ΤΕΝΙΣ

Το "ευχαριστώ" της Σάκκαρη στο Παλέρμο

Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens) AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Με post στα social media, η Σάκκαρη εξέφρασε την πικρία της για το αποτέλεσμα στο Παλέρμο, αλλά εξήρε και το έργο των διοργανωτών για να βγει το τουρνουά και να επιστρέψει το τένις στην κανονικότητα.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο πρώτο επίσημο τουρνουά τένις εδώ και πέντε μήνες, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ από την Κριστίνα Πλίσκοβα στο 31st Ladies Open του Παλέρμο.

Η 25χρονη Αθηναία καταλάμβανε το Νο3 του ταμπλό στο χωμάτινο τουρνουά της σειράς WTA International και είχε δουλέψει πολύ σκληρά το προηγούμενο διάστημα, έχοντας μεγάλες προσδοκίες στο Ιταλικό τουρνουά.

Ωστόσο, λίγο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, λίγο η ώρα διεξαγωγής του αγώνα (ολοκληρώθηκε 02:00 τα ξημερώματα) λίγο και το σερβίς της Πλίσκοβα, έφεραν το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, κόντρα στην 69η τενίστρια στον κόσμο.

Με post στα social media, η Σάκκαρη εξέφρασε την πικρία της για το αποτέλεσμα, αλλά εξήρε και το έργο των διοργανωτών για να βγει το τουρνουά και να επιστρέψει το τένις στην κανονικότητα.

"Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη WTA και τους διοργανωτές του Palermo Ladies Open που κάνουν σπουδαία δουλειά, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Νιώθω ευλογημένη που επέστρεψα. Μόνο ψηλά και εμπρός", ήταν το μήνυμα της Μαρίας στα social media.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ