ΤΕΝΙΣ

Το drill του Ναδάλ με τον Μόγια

Spain's Rafael Nadal pumps his fist as he defeats Spain's Pablo Andujar in the opening round of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal pumps his fist as he defeats Spain's Pablo Andujar in the opening round of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει τις προπονήσεις του στο χώμα, μαζί με τον Κάρλος Μόγια.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά την οριστική του απόφαση να μην ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US Open, συνεχίζει ανεπηρέαστος την προετοιμασία του στο χώμα. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, προπονείται στα χωμάτινα courts της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα, έχοντας πάντα δίπλα στο πλευρό του τον Κάρλος Μόγια.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Ράφαελ Ναδάλ εκτελεί drill με τον προπονητή του, δείχνοντας να προετοιμάζεται με την απαραίτητη ένταση ενόψει της επιστροφής του στα courts στις 14 Σεπτεμβρίου στη Ρώμη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Παρίσι (27/09) με στόχο τον 13ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν και την ισοφάριση του ρεκόρ των 20 Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ