ΤΕΝΙΣ

Το 11λεπτο video του Τσιτσιπά για τη Μελβούρνη: "Ευχαριστώ" σε 16 γλώσσες!

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Τσιτσιπάς, περίεργη, AP Photo/Kin Cheung AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοίμασε ένα δεκάλεπτο βίντεο από την παρουσία του στους δρόμους και τα μαγαζιά της Μελβούρνης και το μοιράστηκε με τους followers του στο κανάλι του στο youtube.

Στον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στους αγώνες που έχει στα κορτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρέσκεται στη βιοντεοσκόπηση και εν συνεχεία - μετά το απαραίτητο μοντάζ - στη δημοσίευση των videos στο κανάλι που έχει στο youtube.

Αυτό έκανε και από την παρουσία του στη Μελβούρνη για το "Australian open" με τον Έλληνα τενίστα να μοιράζεται με τους ακόλουθους του στιγμές με την οικογένειά του στα μαγαζιά, στους δρόμους και το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο Τσιτσιπάς επίσης αναφέρεται στο πόσο ωραίο ήταν για αυτόν να τον σταματούν όλοι, να του δίνουν συγχαρητήρια και να του δείχνουν την αγάπη τους.

Επίσης στο τέλος ο 20χρονος τενίστας λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τον στήριξαν στο "Australian open' τόσο με την παρουσία τους στο γήπεδο όσο και από μακριά ενώ λέει το δικό του... ευχαριστώ σε 16 γλώσσες!

Δείτε το vlog μέσα από το οποίο ο Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε την Μελβούρνη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ