ΤΕΝΙΣ

Τιμ: "Η συμπεριφορά μας ήταν λάθος"

Τιμ: "Η συμπεριφορά μας ήταν λάθος"
AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ντόμινικ Τιμ που πήρε μέρος στο Adria Tour στο Βελιγράδι υποστήριξε πως έγιναν αρκετά λάθη ακόμα και από τους ίδιους στη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Ντόμινικ Τιμ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην 1η φάση των αγώνων του Adria Tour στο Βελιγράδι, κατακτώντας και τον τίτλο στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αυστριακός δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους στη Ζαντάρ της Κροατίας καθώς είχε υποχρεώσεις σε άλλο ανεπίσημο τουρνουά, το UTS στην ακαδημία του Μουράτογλου.

Έχοντας έρθει σε στενή επαφή με τον Τζόκοβιτς και τον Ντιμιτρόφ στο Βελιγράδι, ο Τιμ έχει κάνει πέντε τεστ για κορονοϊό, τις τελευταίες 10 ημέρες και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Σε επίσημη δήλωση μέσω social media, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στο Βελιγράδι, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους ίδιους τους παίκτες.

"Σοκαρίστηκα μόλις έμαθα τα νέα από το Adria Tour. Για εβδομάδες παίζαμε χωρίς κοινό και ήμασταν πολύ χαρούμενοι που είχαμε θεατές στο τουρνουά. Εμπιστευτήκαμε την Κυβέρνηση της Σερβίας για τους κανόνες, όμως αποδειχθήκαμε πολύ αισιόδοξοι.

Η συμπεριφορά μας ήταν λάθος και φερθήκαμε επιπόλαια. Είμαι πολύ λυπημένος. Έχω ελεγχθεί πέντε φορές και όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εύχομαι σε όσους προσβλήθηκαν να είναι καλά και τη γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση" έγραψε ο Ντόμινικ Τιμ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ